Rok sminke!

by - мај 12, 2015

Zdravo svima!
Za danas sam pripremila post,za one devojke koje koriste sminku,a nisu ni svesne kad trebaju da je bace!
Tako da sam ja malo istrazivala i nasla nesto,sto ce vam pomoci. Za neke proizvode sam znala,a za neke ne.
No,da pocnemo!
 Korektor - rok upotrebe do godinu dana.
Puder - dve godine.

Krema i gel za skidanje šminke - do godinu dana.

Ajlajner - Redovno ga oštrite. Traje do tri godine.

Senka za oči - Takođe joj je rok trajanja do tri godine. Dodatni savet, tamna senka za oči se može koristiti i kao lajner. Čak mnogi eksperti to preferiraju. Trebaće vam savršeno pljosnata četkica za ovo. Malo je nakvasite i umočite u senku. Namažite na liniju vaših trepavica, fokusirajte se na mesta između trepavica, a zatim nanesite boju malo iznad linije trepavica.

Četkice - Perite svaka dva, tri meseca sa blagim deterdžentom i možete joj produžiti rok upotrebe.

Sunđeri - Perite ih svake nedelje, i menjajte jednom mesečno.

Ajlajner za usne - Rok trajanja do tri godine. Dodatni savet, preskočite push-up lajnere. Skupi su, lome se i ne znate koliko vam je ostalo dok ne potrošite. Nema potrebe da trošite novac na lajnere za usne, ovi proizvodi ne sadrže ništa neverovatno. Bolje sačuvajte novac za pudere i podlogu.

Karmin - Neki eksperti kažu da je rok trajanja karmina od jedne do dve godine. Drugi kažu do četiri godine. Svi se slažu da ako čudno miriše, bacite ga, znači da je pokvaren. Dodatni savet, ako držite karmin u frižideru duže će da traje. Hoćete da vam karmin bude trajniji tokom dana, stavite lajner na usne pre nanošenja karmina.

Maskara -  Ovom proizvodu rok upotrebe najbrže istekne. Bacite je posle četiri meseca, Dodatni savet, ako ne želite da skratite rok trajanja maskari, ne uvlačite i izvlačite brzo četkicu iz tube, tamo samo izlažete maskaru suvom vazduhu.

Lak za nokte - Rok trajanja do godinu dana, zavisno od kvaliteta.


To je to! Nadam se da sam vam pomogla,i da sad znate dokle mozete upotrebiti neke prozivode.Ako neke nisam navela,a zelite da znate,slobodno me pitajte u komentarima!

Nadam se da vam se svideo post!

Komentarisite!♥

Vasa,
Zeljana! ♥

You May Also Like

2 comments

Thank you for visiting my blog. Hope to see you soon here again! ♥