UNBOXING | Paket od Anđele Mićić ( Perfect High)

by - јул 19, 2016

Hey my loves!

Kako ste mi danas?
Prošlog ponedeljka je poštar pokucao na moja vrata, a ja sam brzo otrčala do njega jer sam znala šta mi donosi.
U pitanju je paketić od devojčice Anđele sa bloga Perfect High (klik na ime bloga), a paketić mi je poslala jer sam ja pobednica njenog drugog giveaway-a. Lično više volim da učestvujem u giveaway-ima koji se održavaju na blogu nego na youtube-u, jer smatram da na blogu imam veće šanse jer se ne prijavi 1.000+ ljudi. Nego da se ja vratim na temu. Kao što sam već rekla ja sam pobedila na Anđelinom drugom giveaway-u, i to sam saznala bukvalno čim sam se probudila jer sam odmah otišla na blogger da proverim komentare na novom postu.
Moju sreću tada vam ne mogu opisati, jer je to jednostavno.... ne znam. Mojoj sreći nije bilo kraja, Bukvalno sam skakala i vrištala (nisam mogla baš glasno da vičem jer je bilo 8-9 ujutru). Pokloni su zaista divni, a još su mi više draži jer sam ih dobila od jedne od mojih omiljenih bloggerki. Imam još mnogo toga da kažem, ali verujem da vas to sad ne zanima, tako da odmah pređemo na stvarčice koje sam dobila.
Posetite Anđelin blog OVDE!

P.S. Hvala vam mnogo na 129 članova, previše sam vam zahvalna! ♥
* Tog ponedeljka osvetljenje u mojoj sobi nije bilo najbolje, pa sam zato sve slike obrisala, ali sam sačuvala slike kako je sve bilo upakovano, tako da.. Don't judge me!*



Dakle prva stvar koju sam ugledala kada sam otvorila kutiju jeste ovaj preprepedivan zig-zag plavo beli papir. I da, mislim da izgleda jako kul, i jako fino od nje što je odvojila vreme da upakuje ove stvari, jer ima jedna stvar koju ćete videti ukoliko nastavite da čitate, koja ne može baš fino da se upakuje, i nezgodna je tako da joj puuno hvala!
















Zatim kada sam pocepala papir ugledala sam sve stvarčice sa giveaway-a, i bile su još lepše nego na slikama.

#1 Labello Peach shine
Prva stvar jeste ovo labello peach shine, koje mi se mnogo sviđa. Kada sam skinula onu zaštitnu foliju, i otvorila ga, izleteo je presavršen miris breskve. Bukvalno miris je presavršen i kao da ste uzeli i iscedili breskvu. Prošlo je nedelju dana od kako sam ga dobila, i naravno već sam ga koristila, i mogu vam priznati da je dosta hidratantno. Ne ostavlja nikakvu boju, tek malo neku rozikastu nijansu.

#2 Šareni blokčić
Ovaj blokčić je meni presladak. Mnogo me podseća na leto jer je sav šaren, a leti kao što znate najviše zrače letnje boje.  Koliko sam mogla da vidim, imaju tri krofnice, braon, plava i žuta. Bar mislim da su krofnice jer imaju mrvice po sebi. Blokčić je dosta mali, ali je zaista praktičan, i već sam počela da pišem u njega svašta nešto, ali verujem da će mi i dobro doći u školi za beleške.

#3 Plava hemijska
Uz blokčić sam dobila i ovu plavu hemijsku koja me takođe podseća na leto.
P.S. - Inače, ova porukica dole je upućena svima vama koji ovo čitate :* -


4# Malena plavi lak
 Meni je pored zelene boje omiljena i plava boja, kao i Anđeli. Četvrta stvar jeste ovaj plavi Malena lak. Nijansa je predivna, i zaista sam oduševljena Anđelinim izborom. Gore u levom uglu možete videti nijansu laka, ali i manikir koji sam radila upravo sa ovim lakom. Napišite mi šta mislite o manikiru zato što se meni ne dopada  kako sam uradila prelaz..

5# Drinking jar


Ovo je nešto što sam godinu dana tražila gde god sam mogla. Ali nigde nisam mogla da je pronađem. Kada sam videla da je Anđela poklanja, znala sam da moram da je imam, i eto, dobila sam je. Još je u zelenoj boji, mojoj omiljenoj.. Evo već nedelju dana bez prestanka pijem čak i vodu iz nje. I veoma lepo od Anđele što je stavila onu pucketavu foliju oko tegle kako se ne bi slomila tokom transporta.

#6 Podmetač za čaše

I poslednja stvar, meni i najdraža, jeste ovaj podmetač za čaše. Ovo mi je najdraža stvar jer ju je Anđela crtala, i zaista sam oduševljena podmetačom. Pomalo me podseća na onaj "mehndi" koji žene u Indiji oslikavaju na rukama.

I to bi bilo to, uz sve ovo dobila sam još i pisamce od Anđele, ali nisam želela da vam ga slikam, jer, to je
nešto moje, i možda ona ne bi želela da ga prikažem, ali evo fotografisala sam vam crtež koji je ubacila u pisamce. Nije li preslatko? ♥
To bi bilo to što se tiče ovog unboxing-a. Nadam se da vam se sviđaju stvari koliko i meni. Ja sam prosto očarana svime, i sve stvari redovno koristim.  Inače meni je u četvrtak rođendan, tako da mi je ovo kao poklon za rođendan od Anđelice.

Hvala vam mnogo što ste čitali, mi se vidimo u sledećem postu, a do tada vas ljubim, i vidimo se!

- Napišite mi vaše mišljenje u komentaru

Instagram- _zeljanap_
Vaša,

You May Also Like

10 comments

  1. Zaista, prekrasne stvarčice. Nadam se da ćeš uživati u njima. Super post!♥

    positivethoughts5.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Koliko je savršena ova ''drinking jar'', ja nemam riječi.. Predivni pokloni! ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo je toliko savršeno da ja stvarno nemam komentar za ovo,prelepo je stvarno! Pogotovo stvarčice one,mnogo mi se sviđaju,a najviše taj neki blokčić.
    Novi post -> http://belablogss.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Draga moja hvala ti puuno,mogu ti reći da si mi ovim postom ulepsala dan ❤❤❤!Mnogo mi je drago što ti se pokloni toliko dopadaju,hvala ti puno na svim rečima hvale ❤❤❤!Uzivaj u korišćenju svega ☺❤!

    ОдговориИзбриши
  5. Pokloni su presavršeni i manikura *-*

    petra-s-life-blog.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  6. Super post
    Posjetite i moj blog, ako zelite, novi post je tu
    http://alexfashionbeauty.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Zaksta predivno, ja sam odusevljena fotkama, a Andjela se po svemu sudeci veoma potrudila. Zaista divno! :) <33

    www.marsyly.com

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post :) Sve stvarčice su predivne :)

    fashionawakebyb.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Anđela se stvarno potrudila za giveaway. ☺❤❤ Ovu teglu takođe SVUDA tražim, ali eto, moja potraga se nastavlja jer je u mom gradu nisam videla. ☺ Podmetač je presladak, a lak je u predivnoj nijansi. Inače tvoj manikir mi je S A V R Š E N, nemam zamerki. 😍 ❤❤
    <3333333333333333333333333333333333

    💝 eslyisworldview.blogspot.rs 💝

    ОдговориИзбриши

Thank you for visiting my blog. Hope to see you soon here again! ♥