Fashion You Blog na Bloger Festu 2017.

by - новембар 01, 2016

Ćao svima!
Da li ste se nekad osećali zapostavljenim? Kada svi dobijaju ono što žele, a vi ne? Da li ste ikada zamišljali, kako bi izgledao susret jedne bloggerke i čitatelja. Jer ja jesam. Sigurna sam da ste svi čuli za BTF-Balkan Tube Fest. Ali šta je sa nama bloggerima?
Možete li da zamislite sve bloggere na jednom mestu? Osobe istog zanimanja, i interesovanja. One koji jedini razumeju tu ljubav prema bloggovanju, i izmedju bloggera.
Pa naši snovi polako počinju da se realizuju, jer je osnovan BBF! BBF tj. Balkan Bloger Fest je festival sličan Balkan Tube Festu, samo što su ovde blogeri. Sigurna sam da svi vi koji pratite bloggere, a i vi koji ste i sami blogeri, želite da budete deo te manifestacije, kao i ja. Ukoliko želite da se prijavite kao bloger ili kao posetilac, možete to učiniti ovde. Dakle, i da jeste, i da niste bloger, možete učestvovati.
Oni koji me bolje poznaju, znaće da ja živim za dan kada ce svi znati moje ime, i kada ću biti koliko-toliko popularna. Živim za dan kada ću upoznati sve vas, moje verne čitaoce. U tom snu mi jedino VI možete pomoći. Možete mi pomoći tako što ćete glasati za mene i moj blog na zvaničnoj stranici Balkan Blog Festa (klik na BBF da posetite zvaničnu stranicu). 
Kada ovaj post bude objavljen na njihovoj stranici, možete glasati za mene i moj blog ukoliko želite da me vidite tamo, i da se upoznamo, družimo, smejemo i svašta. Naravno, glasajte za bloggera za kog mislite da zaslužuje da bude deo tog programa.
Ja i sama znam da nisam neka velika blogerka, ali sam se prijavila jer jurim svoje snove, i želim da ih ostvarim.
Bez vas ne bih bila ovde gde jesam. Ne bih bila ovoliko samouverena i puna samopouzdanja. Ostala bih devojčica koja se zaključava u svoj svet. Ali sa vama, taj svet je postao nešto najlepše što mi se ikada desilo. I želim da vam kažem jedno veliko HVALA! Nadam se da ću uspeti da ostvarim san, i upoznam svoje koleginice, uzore, i vas. Iako možda ne budem deo BBF, definitivno dolazim kao posetilac. BBF će se održati u Aprilu 2017. godine, a kao što neki znaju početkom Aprila je i blogorođendan, tako da, ko zna. Možda dve godine mog bloga proslvimo baš tamo!
Želim da pohvalim organizatore BBF na odličnoj ideji. Sigurna sam da ste, ako ne na mom, na nekom drugom blogu već čitali post- #medijskanepravdapremablogerima gde su se skoro sve blogerke ujedinile, i skrenule pažnju na sebe. Mislim da je ta organizacija mojih koleginica Milice Stanišić i Amine Bahović nekim delom bila zaslžna za to.

Uglavnom, posetite BBF oficijalnu stranicu, i glasajte za vaše omiljene bloggere kada oni budu objavljeni.

To bi bilo to što se tiče ovog posta, nadam se da ste uživali i da vam se svideo, obavezno mi recite šta vi mislite o BBF, mi se vidimo u sledećem postu do tada vas ljubim iii do sleećeg kuckanja! Ćaoo ♥

Instagram- @_dark.girl03
Vaša,
Željana ♥

You May Also Like

25 comments

  1. Drago mi je što si napisala post na ovu temu. Jako mi se dopada kako si ga ti suštinski odradila, sve si napisala što bih i ja, sve si rekla, nemam preteranih komentara, osim da ćeš imati glas od mene ako bude bilo glasanja za postove na bbfu. (pošto nisam bas u toku)

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Divna ideja, najzad se neko i nas setio! Hvala draga na informaciji, prijavila sam se!! xox
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  3. Hello Dear! Great blog:) Thanks for visiting:)
    I follow you too #157:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Zaista mi je drago što je osnovan i BBF,to je divna prilika da se svi upoznaju i druže!Inače,divan post!Glasaću za tebe,naravno i nadam se da ćeš otići na BBF.♥


    littledreamer1110.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Nice!

    What you think about follow each other? Follow me, let me know and I follow you ^__^
    http://astbakay.blogspot.ru/

    ОдговориИзбриши
  6. nice blog =)
    following each other via GFC?
    let me know & have a nice day :)
    xoxo

    https://la-colorful-passion.blogspot.de/

    ОдговориИзбриши
  7. Great post! :)
    And thanks for your comment,
    followed you back <3
    http://xoxoclaudia.blogspot.de/

    ОдговориИзбриши
  8. Thanks for following, I just followed you back #165.

    xx
    http://www.thestylefanatic.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Aw! Read fun to read, thanks for sharing. Btw, I’m inviting you to join my giveaway, you can win Kawaii Box . If you want to support each other by follow on GFC, Let me know you follow me! I'll follow back asap! ^^

    Love xx
    Official Seol ♥ || GIVEAWAY

    ОдговориИзбриши

  10. following you in Google and bloglovin, unfortunately I have not worked subscription blogger
    http://www.mosaictrends.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Thanks so much for your visit on my blog. Of course we can follow each other, I'm following you 168 :) https://bysinkj.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  12. thanks for the follow;) I am following you too;) xoxo

    www.myglampond.com

    ОдговориИзбриши
  13. Great post , I love the idea
    kiss
    Sara M.

    NEW POST http://sarameirelesthesnowwhite.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Thank you for visiting my blog. Hope to see you soon here again! ♥