Šta me je inspirisalo da pišem blog? I Balkan Blog Fest!

by - новембар 16, 2016

Hey everyone!

Danas vam donosim još jedan BBF post. Današnja tema je "Šta me je inspirisalo da pišem blog"? Tako da možemo odmah početi.

Svoju inspiraciju i želju da pišem blog sam pronašla u mom blog idolu, a to je Milica Štanišić sa bloga Style On First Place. Ko je ikada ima stardoll nalog, zna koliko je to zarazna igrica. Ja sam Milicu upoznala baš tamo. Tada je vodila blog Sve O StarDoll-u- SOSD, koji je tada bio veoma popularan.
U nekoliko navrata sam pokušala da se dočepam mesta bloggerke na tom blogu jer je to bio najčitaniji balkanski stardoll blog. Mislim da sam čak i uspela u tome, ali ne mogu se tačno setiti jer je to bilo pre 2 godine. Ja sam u to vreme otvarala razne blogove, prtežno o stardollu.
Evo lista svih mojih bloggova ikada napravljenih:

Kao što možete da vidite, lista je dosta dugačka, i na ni jednom blogu nisam imala članove, osim na mom poslednjem blogu pre ovog. Tamo sam imala ČAK jednog. Naglašavam to "čak" jer mi je to tad bilo fenomenalno. Bez obzira što ja nisam imala ni jednog čitatelja, ja sam obožavala da pišem na tim blogovima.
Na slici možete videti da su sve to bili blogovi o stardoll-u, samo 3 nisu. Na jednom sam bila bloggerka (Sve o poznatima), a ova dva su moja bloga. 
Moram priznati da mi ovi blogovi i dan danas koriste, jer na njima isprobavam nove template-ove, bannere itd... Nijedan blog nije zaključan tako da ako uspete da pronadjete neki, svaka čast, hahah ♥

Moja večita inspiracija će biti moji omiljeni bloggeri i knjige. Ukoliko vam ikada ponestane inspiracije za postove, samo udjite na vaš omiljeni blog, pročitajte par starih postova, ili uzmite neku dobru knjigu i inspiracije će sama doći :) 
Oduvek sam želela da imam osobe koje će me saslušati, i neće prekidati dok im se obraćam, i to je glavni razlog osnivanja baš ovog bloga. U vama sam pronašla prijatelje koji će me uvek saslušati, biti tu da mi daju savet, podrže, i uvek oraspolože. I bila bi mi čast kada bih makar jednog od vas upoznala. A srce bi mi se ispunilo srećom kada bih upoznala većinu vas na BBF.
Moj svet, moje kraljevstvo, ja u njemu vladam, a vi me svakog dana sve više i više podržavate i dajete mi volju da nastavim.
Moram priznati, bilo je dana kad sam želela da odustanem i od ovog bloga, ali rekla sam sebi da će ovo biti moj poslednji blog koji ću napraviti, i da moram da uspem na njemu. I uspela sam. Uvek verujte u sebe, čak i kada mislite da niste dovoljno dobri.

I to bi bilo to! Nadam se da ste uživali u postu, obavezno mi recite vaše mišljenje u komentarima i ne zaboravite da posetite BBF stranicu!
Mi se vidimo za koji dan, do tada vas sve ljubim ii do sledećeg kuckanja! ♥

Instagram- _unicorn__03
Vaša,
Željana ♥

You May Also Like

21 comments

  1. You are so cute! I'm from Poland and I understand a little bit :D
    Perfect photos :)
    http://ciszamysli.blogspot.nl/

    ОдговориИзбриши
  2. Super post, jako mi se svidio. Inače, i ja sam igrala Stardoll neko vrijeme, nisam znala da si ti ta, jer sam te vidjela kao blogericu na jednom od takvih stardoll blogova :'D ♥



    IlvaMagicalWorld novi post :)

    ОдговориИзбриши
  3. Mnogo mi se sviđa ovaj post. Želim ti još puno sreće u daljnjem radu ▼
    amna-tbhidc

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post kao i slike. Ja sam takodje pisala jedan post za BBF,nadam se da ces otici i ako i ja odem da cemo se upoznati.:)♥

    Clan sam tvoga bloga ako zelis uzvrati:
    aleksandrascorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post. Nisam pisala za BBf, ali sam mnogo volela Stardoll. Nisam imala blog, ali sam pratila sve druge. I napokon kad sam saznala kako da napravim blog, napravila sam blog.

    lifeinmystyle311.blogspot.com - Novi post

    -Šehada

    ОдговориИзбриши
  6. This is so wonderful... I love it!
    Thank you so much for following me. I followed you back :)

    www.fashionradi.com

    ОдговориИзбриши
  7. Amazing post, and cute photos *-*
    Great blog! I'm following you! Follow back? <3
    Kisses
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    ОдговориИзбриши
  8. Post je tako predivan i slike koje si koristila su odlične :) I ja sam prije bila opsjednuta Stardollom i imala sam jedan veoma uspješan blog ali ipak, ovaj koji sada imam mi je draži :)

    💕 forever-blogm.blogspot.com 💕

    ОдговориИзбриши
  9. Ne znam kako tek sada čitam ovaj post i kako mi je promakao, ali nema veze. Uglavnom, ne znam kako da ti se zahvalim na svim lepim rečima koje si mi uputila. Umalo se nisam rasplakala kada sam pročitala da sam ti ja idol i da me pratiš još od kada sam otvorila prethodni blog. Beskrajno sam ti zahvalna što si me podsetila na to divno vreme. Hvala ti puno što me i dalje pratiš i što redovno čitaš moje postove. Ljubim te! :*****

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaooo hvala ti mnooooogoo! Veruj mi, zaslužuješ sve reči hvale! Ljubacc! ♥♥♥

      Избриши

Thank you for visiting my blog. Hope to see you soon here again! ♥