Worldwide fashion!

by - децембар 21, 2016

Hey my loves!
Došla sam na ideju, da prokomentarišem modne trendove u drugim državama koje nisu sa balkana, jer se na balkanu uglavnom nosi sve isto. Što u Hrvatskoj, to i u Srbiji..
Njuškala sam malo, i pronašla, kakvi su to outfiti koji se nose u Rusiji, Francuskoj itd.... Ukoliko vas zanima moj stav o svemu tome, nastavite sa čitanjem ♥
P.S. Kako vam se sviđa zimski izgled bloga? ♥

•Japan

Ja, jednostavno obožavam njihov stil, i način oblačenja. Japanci su zaista jako unikatni u pogledu svega- i šminke, i odeće... Sklope ne sklopivo! Prva kombinacija na prvu loptu možda ne izgleda nešto fantastično, medjutim, kada malo bolje pogledate, videćete da je ovo jedan zaista tipičan Japanski outfit.  Luda boja kose kao i make up, i outfit nešto jeftino, a opet ostavlja utisak. Pantalone i torbica mi se mnogo dopadaju, jedino što bih promenila tu je što bih ubacila neku ludu boju da razbije monotoniju. Neka ogrlica ili šeširić, pa možda i neki ludi ukras po kojima su prepoznatljivi, bi bilo tip top.
Drugi outfit je.... Pa blaga reč bi bila užas. Medjutim, oni i žele da ostave utisak i da se izdvoje od drugih.. Mislim da jedino što mi se dopada jeste coker. Staviću se na mesto jednog tipične Japanske ženske osobe.. Outfit- unikat.  Ispod ove velike "košulje"? Devojka nosi belu haljinu. Ta košulja kako sam je krstila je teksas, i po njihovim trenutnim trendovima, rekla bih odlična za trendove 2016. Čarape na sandale- zašto da ne, jer ipak smo u Japanu, i možemo pustiti mašti na volju, jer, tamo je maskembal ipak svaki dan. Sve u svemu, jedan jako lud outfit- pun pogodak za ulice Japana!


•Rusija

 *zanemarićemo njen izraz lica, možda je videla Vladimira Putina*

Krznene kape, bunde- odličje ulica Rusije. Obe slike su sa nekog fashion week-a, kao i većina slika.
Prvi outfit- rekla bih u Božićnem duhu jer se devojka oflučila za crveni kombinezon, ili crvenu majicu i pantalone, ne mogu videti dobro iz ovog ugla. Meni se lično outfit ne dopada. Patike na ovakav outfit po meni su promašaj ove lepe Ruskinje. Kaput je nude, kombinezon ili šta već je crven, kapica crvena.... Po meni nekako jednoličan outfit, jer preovladava crvena boja. Da je obula crne štikle, možda bi bilo malo bolje.. 
Drugi outfit mi je predivan. Zaljubljena sam u haljinu, savršena je. Adidas super star su definitivno hit u svakom gradu ove godine. Dopada mi se što se odlučila za plavi kaput a ne za neki crni ili beli. Plavi je pun pogodak. Ne znam da li je ono neka bela torba, jer ne mogu da vidim. 

•Irska


Irska- dom mog Niall-a! Kako da ne volim njihovu modu?
Videla sam dosta ovakvih jednostavnih outifita, i odabrala dva koja su mi se najviše dopala.
Prvi outfit mi je ZAKON! Savršenstvo savršenoga, sve reči su suvišne, nemam šta komentarisati. Ovo bih definitivno nosila na našim ulicama. Drugi outfit, takodje. Jedino što mi se ne dopada jesu ove baletanke. Nekako mi ne pašu uz celokupan outfit.. Dopada mi se kako je ukopila taman džemper sa svetlim farmerkama i nežne tonove razbila drečavom torbicom.. Ne shvatam samo čemu dve torbice? Hahaha...

•Francuska


Uvek kad pomislim na Pariz i njihovu modu, zamišljam glamur, ešarpe, kapute bunde i jednostavne outfite, ali opet pune elegancije.
Prvi outfit mislim da je ok. Providna majica sa krznom mislim da bi trebala da bude malo više tamnijeg providnog materijala ako je već želela takvo nešto. Celokupan outfit je zaista ok, medjutim fali mi tu nešto što će razbiti ove dve boje. Ali takvi su Francuzi, vole nežne i jednostavne tonove..
Drugi outfit je prosto savršen, a i ova devojka ume da ga nosi. Rozi kaput mislim da je mnogo bolja opcija od klasičnog belog ili bež. Mnogo mi se svidja ova majica sa ovim šarama, i poprilično čudnog materijala. Čak mislim da ima i cirkone, no nisam sigurna. Naočare i ove cipele odlično pašu uz ovo.

•Velika Britanija

Londonski trendovi su većim delom i kod nas i na balkanu isti.
Prvi outfit mi je odličan. Trenutno su popularni ovi stikeri koje lepite na teksas jakne, farmerke itd..... Sve mi se dosta sviđa na ovom outfitom, medjutim mislim da bi neka druga torbica bila bolja za ovakav outfit.
Drugi outfit- klasičan crni- Crne farmerke, čizme, majica, medjutim jakna sa ovim svetlim stikerima sve razara. Razbija ovo crnilo i daje totalno drugu sliku. Obožavam ovaj outfit!

I to bi bilo to što se tiče ovog posta. Nadam se da vam se sviđa ideja za post, i obavezno mi pišite, koji outfiti i iz kojih država vam se najviše sviđaju stilovi i trendovi.

Mi se vidimo za koji dan, do tada vas sve ljubim, iii do sledećeg kuckanja.. Ćaoo ♥♥♥

Instagram- njegova_princeza__
Vaša,

You May Also Like

8 comments

  1. Stvarno originalna ideja za post.Meni su se najviše svideli frnacuski i britanski stil oblačenja.Uglavnom imamo isto mišljenje ❤.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Britanski stil mi se najvise svidja!
    Odlicna ideja.
    https://mlmr16.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Fantastic outfits:)
    Merry Christmas:*

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Preferiram francuski stil oblačenja. Imaš odličan blog. <3

    http://mirjanafashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Super ideja za post! Još nisam nigdje vidjela takav :D
    Odlični outfiti :)

    https://catherinehere.blogspot.hr/2016/12/more-yellow.html

    ОдговориИзбриши
  6. Naljepši stil oblačenja imaju ovi iz Velike Britanije i iz Irske. Ne znam zašto, ali nekako su najviše '' moj fazon '' ako se tako može reći. Svaka čast za originalnost što se tiče posta, a izgled bloga je mnogo lijep! ♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Hahaha, nikad ne bih obukla to što nose Japanci. Kod Rusije su mi OK, ali najvise mi se svidja kod Francuske. Kod Irske imaju isto lepe, kao i kod Velike Britanije.

    LifeInMyStyle | Kako organizovati savršen novogodišnji party

    ОдговориИзбриши

Thank you for visiting my blog. Hope to see you soon here again! ♥