ZAFUL and Rosegal Haul & Review!

by - децембар 24, 2016

Hey girls!
Danas vam kuckam jedan haul sa sajtova- Zaful.com i Rosegal.com. Većina stvarčica mi se baš dopada, ali naravno ima i onih koji mi se ne dopadaju.
Sve u svemu, ukoliko vas zanima šta sam ja to poručila obavezno nastavite da čitate post!

Rosegal.com

-Duks




Prva stvar jeste ovaj crni duks. Iz nekog razloga ja sam mislila da je ovaj duks uzasno velik, i da će mi veličina S biti odlična, medjutim ispostavilo se da je duks knap. A ja lično volim kada se u duksu mogu osećati udobno. Što se tiče kvaliteta, zaista nemam zamerke. Iznutra je obložen jako nekim lepim materijalom. Nije 100% pliš, ali je zaista jako prijatan. Print na duksu koji glasi "WIFI, PIZZA, SWEATPANTS" je zaistajako kvalitetno odrađen. Prvo sam mislila da će se skinuti odmah posle prvog pranja, medjutim nije.. Sve mi se generalno dopada, osim veličine.
Možete ga poručiti OVDE*

-Trenerka



Ovo je bio definitivni promasaj.. Ovo je teška sintetika, i definitivno vam ne savetujem da ovo kupujete. Na sajtu je izgledalo kao trenerka, medjutim, kada je stiglo, totalno razočarenje.. Još su mi i prevelike, tako da izgledam kao neki radnik..
Možete je poručiti OVDE*


-Krop-top duks




Prelazimo na Zaful. Prava stvar jeste ovaj krop-top duks koji je zaista fantastičnog kvaliteta i isti je kao sa sajta. Zaista je mnogo udoban, i iznutra je obložen sličnim materijalom kao i duks sa rosegal sajta. Print je zaista odlično urađen i nema šanse da se spere, ili skine nekako tokom pranja.  Takođe ima i kapuljaču koja je meni doduše mala ali nema veze. 
Možete ga poručiti OVDE*

-Justin Bieber majica






Ovo čim sam videla bez razmišljanja sam znala da to mora biti moja majica. U pitanju je JB majica. Na prednjoj strani je njegova fotka, a na ledjima stoji natpis " I'M A BELIEBER". Majica je prekvalitetna i posle prvog pranja je nisam skidala jer spavam u njoj, jer mi je malčice velika. Nemam ništa više reći o ovoj majici i koliko je savršena!
Možete je poručiti OVDE*

-Choker kanap

Naredna stvar je nešto što sam ubacila čisto onako, jer mi je ostalo viška novca. U pitanju je ova choker kanap kako ga ja zovem. Na kraju ima ove zlatne nastavke. Mislim da je zaista lep detalj za neki basic outfit.
Možete ga poručiti OVDE*

-Narukvica


Ovu narukvicu sam naručila kao poklon za božić mojoj mami. Mislim da izgleda jako lepo i da je baš elegantna. Ne znam kako bih opisala od čega je napravljena, ali uglavnom se lako savija i zaista je predivna. Takodje ima 6 kopči tako da orustaje svakom zglobu.
Možete je poručiti OVDE*

-Sat


I ovo je još jedna stvar koju nisam naručila za sebe već kao poklon za božić mojoj sestri. Sat me je oduševio. On je stigao naknadno. Dosta je kvalitetno urađen, jedino što ne znam kako da ga pokrenem da radi. Ukoliko neko zna, neka mi napiše dole u komentarima!
Možete ga pogledati OVDE*

I to bi bilo to što se tiče ovog posta! Moram da napomenem da me je poštarina kod paketa sa rosegal sajta izašla 500 dinara, a poštarina za zaful 300+ dinara. Sat koji je naknadno stigao je takođe bio 300 dinara, i mislim da su tu zaista preterali. No šta je tu je.
Ne taboravite da pogledate sajtove, a mi se vidimo u sledećem postu, do tada vas sve ljubim!

Instagram- njegova_princeza__
Vaša,

You May Also Like

13 comments

  1. Zeljana draga, odlican post. Svaka cas na izboru, predivne stvarcice. Bas mi se dopada ova trenerka ❤ jako dobra recenzija❤❤

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. You have got some cool stuff in here.
    http://societyfix.blogspot.com.eg/

    ОдговориИзбриши
  3. Željana, divan post. Od svih divnih stvari ja moram da izdvojim krop - top duks jer je skroz moj fazon, i skror mi se sviđa. Ostale stvari su odlične, kao i cijeli post! ♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post, ja takođe volim široke dukseve. Ako želiš možeš da posetiš moj blog http://mrsdebela.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Sve stvari su super, pogotovo mi se prva majica dopada. :)

    Giveaway kod mene http://ninaw123.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Predivno napisano, a haul je jako lep. Stvarčice su predivne i po meni su veoma kvalitetne.

    Blog: LifeInMyStyle | Novi post: Night routine - December routine

    ОдговориИзбриши
  7. Ovaj prvi duks mi je najbolji. Sat je predivan. Lijepe si stvari naručila.
    Zapratila sam tvoj blog :) <3

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  8. Majice su ti prekrasne,kao i ostalo,pre,pre lijepo,zaista majice su prekrasne :)

    Mi sno nove blogerice i puno bi nam znacilo da nas zapratis,mi tebe vec jesmo :)

    EM

    ОдговориИзбриши
  9. Really cute those !

    following u *

    thebrunettetofu.blogspot.pt

    ОдговориИзбриши
  10. nice post dear
    i follow you please follow back
    christinakristina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Thank you for visiting my blog. Hope to see you soon here again! ♥