Huge rosegal.com haul I Part 1!

by - мај 08, 2017

Hey girls!
Ove nedelje, ovo na sve liči samo ne na proleće. U 20 minuta se promene sva 4 godišnja doba. Kakvo je kod vas stanje? Uživate li u suncu, ili kao ja, samo želite da provedete ceo dan u krevetu?

Za danas vam donosim jedan veeliki haul sa divnog sajta- rosegal.com. Ovo će biti prvi deo u kom ću vam prikazati 5 stvari, jer zaista ne zelim da vas smorim haha. Mogu vam reći da mi je do sada, ovo najbolja porudžbina, i da imate sve preporuke za ovaj sajt.



Prva stvar jeste ova četka za kosu. Mnogo sam joj se radovala jer mi je prvenstveno bila potrebna za školu posle časova fizičkog. Kada je stigla iz nje je dolazio jedan jaaaako neprijatan miris koji je mene i moju mamu podsetio na izmet.. Pokusale smo da ga isperemo tri puta u  vodi punoj gela za tuširanje, medjutim miris je trajao i više od nedelju dana. Medjutim nije ostavljao nikakav neprijatan miris na kosi tako da eto. Što se tiče kvaliteta, poprilično sam zadovoljna. Jednom mi je ispala pa se crni deo razdvojio od poledjine, ali sam sastavila i zaista se nije oštetila. Sve pohvale.

Ovde----- HERE


Ovu stvar sam možda i najviše želela. Uvijač za trepavice mi je bio neophodan jer moj stari je u fazi raspadanja. Zaista je bio užasan tako da sam želela da poručim novi. Kvalitet samog uvijača je vrhunski. Zaista je svaki detalj odlično uradjen. Od ručki do gumice. Uvije vam zaista fantastično, a pritom vam ne iščupa ni jednu trepavicu. Imate moju preporuku.

Ovde----- HERE


Pročitala sam recenziju na jednom blogu o ovom ajlajneru, i odlučila sam da ga poručim jer je zaista bio jako jeftin.Kada sam ga otvorila, počeo je da curi. Verovatno zbog toga što je bio prepunjen.Ovaj mirror efekat mi je bio premoćan, medjutim, moja sestra ga je jednom odnela u školu, i sve se zgulilo sa njega. Trenutno je potpuno crn, medjutim meni ne smeta. Što se tiče postojanosti i samog pigmenta, možete videti dole. Ne stoji dugo, možda 2 sata, ali je zato jako precizan i lepo se izvlače linije.

Ovde----- HERE








Ova paletica mi se na sajtu mnogo svidela i poručila sam je. Nisam se pokajala jer su sve senke prvenstveno, mnogo pigmentovane i postojane. Dobija se i aplikator kao i ogledalo. Ima 10 senki, od kojih su tri mat(1,3 i 6) dok su sve ostale sa šljokicama. Sve su u rozim tonovima i zaista imate moju punu preporuku.

Ovde----- HERE

I poslednja, ali ne i manje bitna stvar su ovi beauty blenderi. Iz istih je takodje dopirao neprijatan miris kao i iz četke za kosu, medjutim kada sam ih oprala, miris je nestao.  Trenutno koristim plavi, i zaista sam prezadovoljna kvalitetom. Malo teže se pere korektor sa njega, i kada sam ga posle par korišćenja pokušala oprati, ostala je bleda fleka od korektora, medjutim meni ne smeta. Dosta su tvrdi što me užasno nervira, medjutim za njihovu cenu sam zadovoljna.

Ovde----- HERE

To bi bilo to što se tiče današnjeg posta. Nadam se da su vam se svidele stvarčice. Ukoliko želite neku od njih samo kliknite na reč HERE ispod svakog opisa proizvoda. Mi se vidimo za koji dan do tada vas sve ljubimmm ♥♥♥

Instagram- @preradoviczeljana

Vasa,
Zeljana ♥

You May Also Like

1 comments

Thank you for visiting my blog. Hope to see you soon here again! ♥