Spring/Summer rosegal.com HAUL+ review!

by - јун 11, 2017

Hey girls!
 Danas vam donosim jos jedan haul, koji je zaista duuuugo bio na radnoj verziji, i cekao da napisem recenziju. Iskreno se nadam da se ne ljutite sto su u poslednje vreme samo haul postovi, ali oni su mi trenutno najjednostavniji za pisanje. Od utorka, krecem sa mnogo aktivniji pisanjem tematskih postova za koje se nadam da ce vam se dopasti. E sad. Danas imam da vam predstavim haul sa sajta rosegal.com
Kao sto se da primetiti, rosegal mi je jedan od omiljenih online prodavnica. Ja sam od onih osoba koje bi radije lezale i narucivale, nego sto bih se izvukla iz kreveta i otisla sebi da kupim nesto. Hhahaha...  Zato je danas jos jedan haul sa rosegala. Narucila sam zaaista predivne stvarcice, i pre svega, moram reci da sam kvalitetom vecine stvari odusevljena. Takodje, ne zaboravite da odete na njihov sajt i pogledate prelepu ponudu kupacih kostima. Kliknite ovde kako biste posetili stranicu!

Hajde da pocnemo ♥












Prva stvar jeste ovaj set cetkica. Pre svega, moram da priznam da sam vecim delom negativno iznenadjena kvalitetom istih. Cetkice sa braon dlakom su savrsene. Mekane su i mnogo se lepo radi sa njima. Dok sa druge strane u istom setu su se nasle bele cektice cija dlaka je jako nekvalitetna. Kad god mi stignu cetkice sa nekog sajta, ja ih uvek prvo operem pre upotrebe. Dok iz braon ni jedna dlacica nije ispala, iz belih je ispalo toliko da bih mogla napraviti jednu novu cetkicu. Dlaka je mnogo gruba i osecaj je kao da sperplocu prevlacim preko lica. To je razlog zasto one stoje po strani.

 Takodje na fotografijama mozete videti da su dlacice veoma rastrkane i da svaka ide na svoju stranu, sto kod braon cetkica nije slucaj. Moje misljenje je da ih ne narucujete jer mislim da za iste pare mozete naci mnogo kvalitetnije, kao sto su naredne.

Klik OVDE 





 


 Ovima sam odusevljena. One su bile namenjene za moju najbolju drugaricu, i kada sam videla da su one kvalitetnije od mojih, bilo mi je jako tesko da se odvojim od njih, ali uspela sam nekako ahhaha...
Njeni utisci su pozitivni. Zadovoljna je kvalitetom istih, i redovno ih koristi. Dlaka je zaista mnogo mekana, i definitivno cu sledeci put naruciti jedan set za mene.

Klik OVDE




 Ovo je nesto sto sam narucila slicno za mene i sestru, sto ste mogli da vidite u prethodnom rosegal haulu. U pitanju su dve ogrlice sa privescima polovine srca. Kada se srca spoje dobije se rec 'best friends'. Kada sam uzela u ruke ogrlicu, odusevila sam se kvalitetom. Zaista jje profi uradjena, i ocekivala sam da ovi dijamantici ispadnu, medjutim nisu, i to me jako raduje. Moja bff se odusevila kada ju je videla, i obe ih svaki dan nosimo!

Klik OVDE








I poslednje dve stvari su kacketi. U pitanju su rozi na kome pise- 'youth' i crni na kome pise 'BROOKLYN 1947 NEWYORK'. Crni izgleda malo cudno na kameri, ali verujte mi da nije bilo nacina da ucinim bilo sta da bude crn, tako da se nadam da vam ne smeta. Ja sam prezadovoljna kvalitetom oba kacketa. Mislim da mi se crni malo vise dopada jer moze ici uz vise outfita, ali rozi mi je jako sladak, i obozavam da ga nosim uz neke girly outfite. Preporucila bih vam oba iskreno.

Rozi kacket OVDE
Crni kacket OVDE

I to bi bilo to sto se tice danasnjeg posta. Nadam se da ste uzivali, i da su vam se svidele stvari koje sam ja narucila. Iskreno, samo vam ne bih preporucila prvi set cetkica. Za ostale predmete, imate moju toplu preporuku.

Mi se vidimo za koji dan, do tada vas sve ljubim i vidimo see ♥♥

Instagram- @preradoviczeljana

You May Also Like

6 comments

  1. The brushes sounds great dear. Love the packaging.
    Btw, I'm in love with black cap :O So perfect!

    NEW YOUTUBE POST | MY VANITY TOUR :D
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман11. јун 2017. 14:50

    Jako lep post, draga. žao mi je zbog kvaliteta prvih četkca, ali nadam se da su ti se ostale svidele. Ogrlica je jako lepa, i sigurno bih naručila nešto slično za mene i moju najbolju drugaricu. Ranije sam te pratila sa starog profila, tokom leta. Međutim u januaru sam napiravila novi profil i pre nekog trenutka sam videla tvoj link na jednom blogu i odmah sam te zapratila. Volela bih da uzvratiš.

    Goodbye Spring - We Heart It #1 | laAdda​​​

    ОдговориИзбриши
  3. Nice haul, the brushes look really interesting :)

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala ti što si se učlanila u moj blog. Uzvratila sam. Dizan bloga ti je savršen, i mogu da primetim da imaš fenomenalan ukus. :)

    Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши

Thank you for visiting my blog. Hope to see you soon here again! ♥