How you should NOT look on PROM!

by - мај 27, 2017

Hey girls!

Dugo me nije bilo, ali kako dolazi kraj skolske godine, pritisak koji profesori vrse na nas je nenormalan, tako da sam se maksimalno posvetila skoli. Nadam se da se ne ljutite. Inace ugrabila sam malo vremena i promenila sam izgled bloga. Meni se svidja, a nadam se i vama ♥

*u napred se izvinjavam malo neprikladnim recima, ali i sami cete videti razlog mog recnika, i zasto sam ih bas tako prokomentarisala*

Posto se mature blize, ja sam odlucila da vam pokazem, kako se ne bi tebali obuci za vase posebno vece.
Zelim da kazem da je ovo sve moje misljenje, i na vama je da odlucite kako cete obuceni ici na maturu. Nemojte misliti da ismevam bilo ciji ukus, ali ovo su samo neki primeri kako se po mom misljenju, ne bi trebalo obuci zaa malu maturu.

 Ukoliko mene pitate, za malu maturu je najprikladnija kratka haljinica. Ovo ne znam ni kako bih nazvala. Izgleda kao da je obukla divnu teget haljinu, i da je na putu ka maturi upala u baru crvene farbe, i na kraju, kao u crtanim filmovima, jedan kamion sa perijem se prevrnuo bas na nju.
Definitivno mislim da ovakve rukavice nisu prikladne za maturu, kao ni ova haljina, a cak ne vidim ni svrhu ovog pernatog kisobrana.


Najgore sto sebi mozete da ucinite tu noc jeste da se obucete vulgarno. Molim vas da se ni pokoju cenu ne oblacite u haljine koje vam otkrivaju vise nego sto bi trebalo. Niste posli u striptiz bar, vec da se lepo provedete poslednje noci sa vasim prijateljima.


Ove devojke su ocigledno posle bas na svoj posao- striptiz bar. Place mi se kad ih pogledam. Kao da su po*no dive, a ne devojke koje ni 18 nisu napunile. Moje izvinjenje na ovakvim recima, ali zaista ne postoje prikladnije reci, osim ovih. Prva deevojka, ne znam ni sta nosi, plavi brus, onda neki deo sa sljokicama, minic, mrezaste carape i stikle koje su blagi ocaj. Druga devojka, je prava diva, (znate na kakvu mislim). Ne zelim da je komentarisem jer bih straaasno oplela po njoj i ne bih se zaustavila. Treca  je jos i ''najnormalnija''... Kao da dok je dolazila, pala, i haljina je popucala po savovima. Zaista nemam reci kojima bih ovo opisala.

Zaista cenim kreativnost, ali u granicama normale. Ova haljina je definitivno najmanje kriticna od svih prikazanih, ali ipak je uzasta. Haljina kao haljina i nije bas toliko losa, ali ove oci me ubijaju u pojam. Ne vidim njihovu svrhu ovde, i zaista mnogo je jezivo sto vise i vise gledam u njih.

I to bi bilo to sto se tice danasnjeg posta. Opet se izvinjavam na mojim, ne primerenim izrazima za blog, ali zaista, verujeem da i vi isto mislite kao i ja. Nadam se da mi ne zamerate..

Nadam se da ste uzivali, i da sam vam dala ideje, kako da se NE obucete na vasoj maloj, ali i velikoj maturi.

Ukoliko bi zeleli da vidite neke postove po vasem izboru, na mom blogu, recite mi to dole u komentarima, a mi se vidimo za koji dan. Do tada vas sve ljubim i vidimo seeee ♥

Instagram- @preradoviczeljana


You May Also Like

7 comments

  1. hahaahah ma straaasno hahaah al ne vjerujem da bi bas kod nas netko tako nesto obukao ahah
    izgled bloga odlicaan :D

    MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
  2. You are totally right.
    http://societyfix.blogspot.com.eg/

    ОдговориИзбриши
  3. Zeljana draga...Ovo je definitivno jedna od najsmesnijih tema za post koju sam procitala u poslednje vreme. Zaista si me odusevila. Slike su vrh, zaista strasni autfitovi.

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман28. мај 2017. 22:03

    Post je normalan, tacnije tvoje misljenje o ovom izboru. Posetite blog https://umetnik1.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Ahahah I totally agree with you. Thanks for your comment in my blog, I'll be happy if we start to follow each other!

    http://julesonthemoon.blogspot.it/

    ОдговориИзбриши

Thank you for visiting my blog. Hope to see you soon here again! ♥