Huge rosegal.com haul I Part 2!

by - јун 07, 2017

Hey girls!
Za danas vam pisem drugi deo velikog rosegal.com haula. Prvi deo sam pisala pre par nedelja, i njega mozete procitati klikom ovde. A sad, hajde da predjemo na preostale stvarcice! Ne zaboravite da pogledate sta to jos nudi sajt rosegal.com
Takodje, ne zaboravite da odete na ovaj link  http://www.rosegal.com/front-slit-dress/shop/?lkid=67118   i vidite prelepe haljine koje oni nude.
Inace zamolila bih sve vas koji ovo citate, i imate malo vremena da posetite i pretplatite se kanal mog druga koji pravi remixe pesama. Kliknite ovde* kako bi ga posetili i pretplatili se. Hvala svima ♥




Prva stvar jest ova maskara, kojom sam iskreno, najmanje zadovoljna. Vi ste upoznati sa mojim nacinom sa kojim govorim sa vama, i uvek vam dajem iskreno misljenje, tako ce biti i ovog puta. Pakovanje izgleda zaista lepo, i kada mi je stigla ocekivala sam kakav-takav kvalitet s' obzirom da je sa kineskog sajta. Medjutim razocaralo me je to, sto je tekstura jako vodena, i kada je nanesete, ne osusi se u potpunosti, a vasim trepavicama ne daje nikakav volumen niti duzinu. Iskreno vam je ne bih preporucila jer je kvalitet zaiste na ne zavidnom nivou. Stoji mi u kutiji za sminku jer mi se bocica zaista svidja, medjutim sama maskara, nije zadovoljila moje kriterijume.

OVDE/HERE* 



Sledeca stvar su ove naocare bez dioptrije. Kada sam ih narucila i u trenutku kada su mi stigle, naocare nisam nosila, medjutim, trenutno nosim naocare sa dioptrijom tako da mi ove stoje po strani kao od trenutka kad su i dosle. Razlog tome je taj sto su one zaista prevelike. Ne znam kad cu nauciti da uvek prvo pogledam dimenzije stvari pre nego ih narucim. No za to uopste nije kriva stranica vec ja. Ono sto mi se takodje ne svidja, a to je sto mi jako steze glavu, i pri tome me posle malo duzeg nosenja zuljaju iza usiju kao i oko onog dela gde stoje metalne stvarcice kod nosa. Kvalitet naocara je zaista vrhunski, ali eto meni ne odgovaraju.





Ovu ogrlicu iz dva dela sam narucila za mene i moju sestru. Pre svega moram da naglasim da su ove ogrlice dosle sa klasicnim lancicem, medjutim posto mene i sestru on grebe i cupa nam kosu, zamenile smo ga sa ovim nekim (kanapom) koji smo kupile za 50 dinara. Uglavnom, u pitanju su privesci na kojima pise Big sister, i Little sister. Big je za moju sestru a Little sister za mene. Opet sam se zeznula jer sam ocekivala da ce i oni biti veci, medjutim, mislim da su i ovakvi sasvim okej. Kvalitet je zaista odlican, i preporucila bih vam da ovo poklonite vasoj sestri bez obzira jel mladja ili starija. Mojoj sam ovo poklonila za rodjendan, i zaista se jako obradovala.












Naredna stvar je ovaj novcanik koji sam narucila mojoj mami. Meni je ocigledno trebala nastavnica matematike prilikom ove porudzbine jer sam ocekivala da ce novcanik biti manji, medjutim dosao je u gigantskoj velicini. Od sad definitivno proveravam dimenzije. No, mojoj mami ne smeta. Napravljen je od lazne koze, medjutim kvalitet je zaiste presavrsen, i novcanik je jako lep na dodir. Unutra ima mnogo pregradice sto je super. Moja mama je prezadovoljna, i veruje da ce joj duugo koristiti.

OVDE/HERE*







Naredna stvar je isto bio poklon mojoj sestri, a to je hvatac snova tj. dream catcher. Narucila sam ga iz razloga sto mi se jako dopao njegov izgled i sto je beo. Ovo je definitivno najkvalitetnija stvar iz ove porudbine. Em sto je dovoljno velik, em sto su mu pera zaista premekana i nisu plasticna. Zaista sve pohvale za ovaj hvatac snova.

OVDE/HERE*



I poslednja, ali definitivno i ne manje vazna stvar jeste ova narukvica, koja je, opet, za mene i moju sestru. U obliku je srca, i pise "partners in crime" odnosno "partneri u zlocinu". Ona je, takodje po mojim procenama trebala biti veca, medjutim nije hahaha... Kvalitet je zaista odlican, i meni se iskreno mnogo svidja kao i mojoj sestri.

OVDE/HERE*


To bi bilo to sto se tice danasnjeg posta, nadam se da vam se svideo, ukoliko jeste obavezno mi recite u komentarima, i ne zaboravite da posetite njihovu stranicu i vidite i druge stvarcice.
Mi se vidimo za koji dan, do tada vas sve ljubim i vidimo se uskoroo ♥♥

Instagram- @preradoviczeljana

You May Also Like

6 comments

Thank you for visiting my blog. Hope to see you soon here again! ♥